Coaching

“Als je in beweging bent, kun je makkelijker van richting veranderen dan wanneer je stil staat”Voor wie?
Coaching is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil om (weer) meer vitaliteit en levensplezier te ervaren. Soms zit het tegen en wil je graag kijken hoe je hier anders mee kunt omgaan. Je wilt meer uit het leven halen of misschien nieuwe inspiratiebronnen opdoen. Of je wilt beter met je zelf leren omgaan. Soms heb je behoefte aan sparren over bezinning.

Je wilt op zoek gaan naar welke gedachten je blokkeren en hoe je deze mindset kunt veranderen. Dit kan je bijvoorbeeld helpen om je grenzen te herstellen. Het onderzoeken van je belemmerende overtuigingen kan je op weg helpen om deze beter te leren kennen en te hanteren.


Met dit alles wil je jezelf persoonlijk meer ontwikkelen in zowel je privéleven als in je werk. Coaching is een uitermate goede stap om je eigen drijfveren beter te leren begrijpen, je ambities te realiseren en te ontdekken wat er al goed gaat. Hiermee ga je anders leren kijken en doen.


Waaraan herken je mijn werkwijze?

Mijn werkwijze herken je aan een open houding en het geven van vernieuwende inzichten. Ik werk met technieken die gebaseerd zijn op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en een oplossingsgerichte grondhouding voor concrete handvatten. In de coachgesprekken staan de persoonlijke waarden, ambitie en het talent van de coachee (klant) voorop. Om zo vanuit eigen talent, motivatie en veerkracht je verder te kunnen ontwikkelen of dat je beter met de ontstane situatie om kan gaan.
Bij de coaching doe ik geen aannames, maar stel verdiepende (soms intuïtieve) vragen en werk vanuit een basis van gelijkwaardigheid.

Mijn aanpak is gebaseerd op de positieve psychologie en dit betekent een oplossingsgerichte grondhouding. Bij het ontwikkelen van je doelen zullen we deze dus positief, haalbaar en doelgericht trachten te formuleren.


De coaching duurt gemiddeld vier tot zes gesprekken.


Natuurlijke hulpbronnen
De coaching vindt plaats op mijn kantoor te Lochem of in de natuur. Door tijdens het wandelcoachen letterlijk in beweging te komen, komt er onder meer het hormoon Endorformine (het ‘gelukshormoon’ ) vrij en dit bevordert het zogenaamde creatieve brein. Hierdoor kom je beter tot nieuwe inzichten en de bij jou passende oplossingen.
Daarnaast is het mijn ervaring dat door het naast elkaar lopen (in plaats van tegenover elkaar te zitten) er meer ruimte komt voor verstilling en intuïtieve invallen.


Wat kun je verwachten van coaching?
• Vitaliserende, doelgerichte en oplossingsgerichte coaching
• Afwisseling van fysieke, mentale en creatieve activiteiten
• Verdiepende opdrachten voor thuis of op het werk.
Wanneer dit je aanspreekt, meer informatie wenst of voor het maken van een kennismakingsafspraak kun je mij bereiken via een klik op de button CONTACTVraag vrijblijvend een
kennismakingsgesprek aan


Copyright © All Rights Reserved